Suroviny které používáme
Kokosová mouka
- lze ji využít na sladké pečení a jde použít i v některých slaných receptech
- do koláče zahustíte tvarohovou nebo jinou náplň místo pudingu
- jde použít na zahuštění těsta na LC slané pečivo
- skvělá na palačinky, lívance nebo na kombinaci třeba s mandlovou či jinou ořechovou moukou, vytvoří pojidlo
- uvaříte z ní třeba i LC sladké knedlíky
Jablečná mouka
- lze ji použít jako sladidlo na kaši, do tvarohu a podobně místo cukru
- je přirozeně sladká, jsou to jen usušená a namletá 100% jablíčka :-)
- pro ty, co nemohou syrová jablka, stačí např. přesnídávku povařit a nechat vystydnout
- domácí přesnídávku můžete přidat do různých koláčů pro zvláčnění
- POZOR nezaměňujte s jablečnou vlákninou, ta se chová zcela jinak !